top of page

Over de studio

Bij MIERLA - studio voor haar (& hem), bespreken we in een gezellige en ongedwongen sfeer je wensen en de mogelijkheden voor jouw haar. Samen komen we tot een plan waarna jij kunt relaxen en ik doe de rest!

Wil je nog even werken tijdens een lange behandeling, neem vooral je laptop mee. Mijn specialismes zijn keratinebehandelingen en kleuren.

MIERLA - studio voor haar (& hem) behandelplekken
MIERLA - studio voor haar (& hem), relaxhoek
MIERLA - studio voor haar (& hem) producten
IMG_0009.JPG.jpg
IMG_0012.JPG.jpg

Mierla

Het idee voor een eigen salon werd in 2013 geboren. Mijn passie en expertise liggen bij het gebruik van natuurlijke producten waarmee je haar en hoofdhuid gezonder worden. Ik gebruik Organic Colour Systems, een ‘systeem’ ontworpen om te werken binnen de optimale pH-niveaus van het haar om een mooie haarkleur te geven zonder schade aan te richten.

Keratine- en permanent steilbehandelingen zijn mijn grote passie. Een keratinebehandeling kan jou het haar geven waar je van droomt en dat makkelijker te onderhouden is.

Kom gerust binnen, voor een advies of een van de verzorgende- of stylingproducten van Organic Colour Systems of  JUUCE Haircare.

Corona 

Bij MIERLA - studio voor haar (& hem) hanteer ik de actuele richtlijnen. We mogen gelukkig weer werken als vanouds. En weet hygiënisch werken staat bij ons altijd voorop.

Heb je klachten? Laat het even weten!

Meer werk zien? Volg mij op Instagram!

Instagram feed niet te zien? Sorry, dan gaat er even iets mis. We werken eraan!

bottom of page