top of page

Producten

Onze producten zijn zorgzaam voor mens, dier en milieu. Bij de keuze van de producten kijken we naar de beste alternatieven met behoud van een mooi resultaat. Veel producten bevatten de werkzame stof Aloë vera vanwege haar verzachtende eigenschappen.

Organic Colour Systems

Organic Colour Systems is niet getest op dieren, vervaardigd met de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en vrij van ammonia, resorcinol, parabenen en formaldehyde. De producten zijn biologisch afbreekbaar en kunnen veilig worden weggespoeld.

Organic Colour Systems is een 'systeem' ontworpen om te werken binnen de optimale pH-niveaus van het haar om een mooie haarkleur te geven zonder schade aan te richten. Ook de speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten zijn hier een onderdeel van om de structuur van uw haar diep van binnenuit te herstellen, terwijl het ook het haar perfect voedt, beschermt en handhaaft wat gezondheid en kleur betreft.

De 5 productlijnen zijn AquaBoost om door of beschadigd haar te voeden en natuurlijk gehydrateerd te houden, PowerBuild met gehydroliseerde tarwe proteïne en B5 om kracht aan verzwakt haar te geven. StatusQuo om de natuurlijke balans, glans en conditie te behouden, SoothePlus met een verzachtend effect voor degenen met een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid en de krulvriendelijke KeepCurl voor natuurlijk krullend en gepermanent haar.

Organic Colour Systems heeft als kernwaarden, betrouwbaarheid, respect, integriteit en transparantie. Deze kernwaarden fungeren als basis voor het vervaardigen van hoogwaardig organische producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

OCS-breed-3-1280x409.jpg
Producten OCS
Producten Maria Nila

Maria Nila

Maria Nila, opgericht in Stockholm ontwikkeld al jarenlang een mooie verzorgingslijn voor ieder soort haar. Alle producten zijn 100% veganistisch en volledig vrij van sulfaten en parabenen. Het Colour Guard Complex beschermt en behoudt de haarkleur. Het merk draagt diverse prestigieuze keurmerken als leaping bunny & PETA en draagt hiermee bij aan duurzame ontwikkelingen in beautybranche. Maria Nila doet ook uitgebreid onderzoek naar de herkomst van hun ingrediënten en doet mee aan het plan VIVO project, waardoor ze het gebruik van de verpakking 100% kunnen compenseren.

Maria Nila heeft een kleurhoudende verzorgende lijn bestaande uit 6 soorten: Structure Repair voor beschadigd haar, True Soft voor droog en poreus haar, Sheer Silver voor grijs en blond haar, Luminous Colour voor gekleurd haar, Pure Volume voor slap haar en Head & Hair heal, speciaal ontwikkeld voor diverse haar en hoofdhuid problemen zoals roos & irritaties op de hoofdhuid.

Style & Finish is de kleurhoudende styling lijn van Maria Nila met diverse producten om elk kapsel de gewenste vorm te geven. Ook deze producten zijn 100% veganistisch en vrij van sulfaten en parabenen. Naast de Style & Finish lijn biedt Maria Nila ook hun Minerals lijn aan. Deze lijn bestaat uit 4 waxen, geschikt voor iedere haarsoort. Naast de gebruikelijke haarlakken en waxen bied Maria Nila ook een aantal producten die je haar beschermen bij het gebruik van warme tools zoals stijl of krultangen.

De Colour Repair lijn is zowel een tijdelijke kleuring als een voedende behandeling. Het hydrateert en vermindert kroezen voor een zijdezacht en glanzend resultaat. U kunt op een makkelijke manier uw huidige kleur intensiveren of de kleur van uw haar veranderen. De kleur gaat maximaal 10 wasbeurten mee en wordt er geleidelijk uitgewassen.

Maria-Nila-producten-foto-gehele-lijn-12

JUUCE

JUUCE HAIR CARE voor mooi glanzend en verzorgd haar. JUUCE HAIR CARE bestaat uit vegan vriendelijke formules, is geheel vrij van sulfaten en parabenen en nooit getest op dieren. Het bevat 6 van de meest krachtige botanische ingrediënten uit Australië. Dandelion, Aloe Vera, Kakadu Plum, Wattle Seed, Desert Lime en Quandong.

JUUCE - foto alle producten.jpg
Producten JUUCE

Sugarbearhair Hair Vitamins

Sugarbearhair Hair Vitamins zijn zachte haar vitamine gummybeertjes met de smaak van bessen. De vitamines voeden het haar van binnenuit, verhogen de sterkte van het haar en verbeteren de elasticiteit van het haar. De vitamines zijn vegan, voor mannen én vrouwen en alle haartypes. Ze kunnen bijdragen aan langer, gezonder en glanzender haar. Ze bevatten de vitamines A, B6, B12, Biotine, BG, C, Choline, D, E, Foliumzuur, Jodium, Zink en verschillende actieve mineralen. Het is verstandig eerst de ingrediëntenlijst te raadplegen om te bekijken of er niets in zit waar je allergisch voor bent.

De Sugarbearhair Hair Vitamins zijn uiteraard bij ons te koop voor een aantrekkelijke prijs!

Sugarbearhair-Hair-Vitamins.jpg
Producten SHV
bottom of page