top of page

Hair Botox, dé oplossing voor pluisvrij en makkelijk te borstelen haar

Keratine is er in heel veel soorten. Ieder type keratine heeft zijn eigen functie. Hair Botox is een van de keratines die ik in de studio gebruik.Zo is de Hair Botox keratine die ik bij deze cliënt heb gebruikt specifiek voor het tegengaan van pluis. Cliënten die kampen met moeilijk te borstelen haar dat snel pluist hebben hier veel baat bij.


Een Hair Botox vult beschadigde delen van je haar aan zonder de haarstructuur te veranderen. Dit maakt het haar gladder en sterker zonder het te verzwaren, het verzorgt en hydrateert het haar. De keratine moet heel zorgvuldig pluk voor pluk op het haar worden aangebracht. Dit is een cruciale stap in het keratine proces. Geduld en secuur werken zijn hierbij erg belangrijk. De volgende belangrijke stap is het rustig en precies fixeren van de keratine met een steiltang. Het hele proces duurt al snel 3 á 4 uur. Geen haastklus dus!


De Hair Botox beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dit kan zowel vocht zijn, zoals mist of een regenbui, of warmte van bijvoorbeeld de föhn of steiltang.


Voor wie is Hair Botox geschikt?


De Hair Botox is geschikt voor iedereen die een subtiele verandering in krul of volume wenst met als voornaamste doel pluisbestendigheid en makkelijk te kammen haar.


Naast het type keratine is er veel verschil in de kwaliteit van de keratines die op de markt zijn. Ik gebruik dan ook alleen kwalitatief hoogstaande keratines die veilig zijn voor mens en milieu. Uiteraard allemaal formaldehydevrij. Ook onderzoek ik continu bestaande en nieuwe keratines en behandeltechnieken. In de video maak ik gebruik van blauwe lichtgolven. Dit intensiveert de werking van de keratine. Zodat heb ik voor ieder haartype en iedere wens de meest geschikte keratine en behandeling. Binnenkort vertel ik meer over een van mijn andere keratines. Voor ieder wat wils!Volg mijn blog, ik post regelmatig tips en nieuws, ook over keratine. Kijk vooral ook even op www.mierla.nl/keratine

Comments


bottom of page