top of page

Keratine en kleuren, kan dat?

Keratine kun je combineren met het kleuren van je haar. Alleen is niet iedere kleurbehandeling geschikt om te combineren met keratine. Ook is het afhankelijk welke kleurbehandeling wordt gebruikt. Daarnaast is de tijd tussen de twee behandelingen van groot belang.Ik gebruik haarkleuring van Organic Colour Systems. Deze is goed te combineren met keratine, mits je de wachttijd voor het kleuren in acht neemt. Dit is bij elke keratine weer anders. Ik heb veel verschillende soorten keratines allemaal van gerenommeerde merken. Kwaliteit en veiligheid staan voorop!


Een goed plan voorafgaand aan keratine en kleuren is heel belangrijk. Ik begin altijd met een analyse van je haar, ook als je al vaker bij mij bent gekomen. We spreken je wensen goed door zodat ik de juiste keuze en planning kan maken.


Meer weten over keratine?


Volg mijn blog, ik post regelmatig tips en nieuws, ook over keratine. Kijk vooral ook even op www.mierla.nl/keratineComments


bottom of page