Bekijk je haarkleur bij het raam
top of page

Bekijk je haarkleur bij het raam

Is je haar gekleurd? Kijk dan ook nog even naar het resultaat bij het raam. Bij daglicht zie je precies hoe de kleur is geworden. Dit kan nog wel eens verschillen met de kleur wanneer je in de stoel zit. Iedere kapper heeft binnen andere verlichting.



Het is dan ook belangrijk dat je haarstylist deze vertaalslag weet te maken. Zoals in eerdere blogs aangegeven is een goede consultatie vooraf belangrijk. Ook bij een kleurbehandeling. Soms is wat je had bedacht niet mogelijk, maar kom je samen uit op een mooi alternatief. Het behoud of verbetering van de kwaliteit van je haar moet leidend zijn. Daarom werk ik met Organic Colour Systems. Dit systeem is ontworpen om binnen de optimale PH-niveaus van het haar een mooie en gezonde kleur en glans te geven. Het zit vol met hoogwaardige, natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten die het haar voeden en versterken tijdens het kleuren. Dit geeft fantastische resultaten op de meest natuurlijke manier. Het is tevens een vegan friendly, ammonia-, parabeen- en resorcinolvrije permanente kleuring.




Dus vraag vooral of je nog het nog even bij daglicht kunt bekijken. Ben je tevreden, super! Is het net niet wat je had bedacht, vertel het je stylist. Samen kom je er wel uit.



Daglicht is altijd daglicht. Of de zon nu wel of niet schijnt🌞.




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page