top of page

TIP voor tijdens de Lockdown

Kan je haar nu even niet gekleurd worden? Zorg dan voor een goede voeding en verzorging van je haar, bijvoorbeeld met de 1 Minute treatment van JUUCE. Je kunt daarnaast gebruik maken van een kleurshampoo en kleurconditioner en/of leave-in.
De 1 Minute treatment van JUUCE is een supersnel haarmasker dat je haar voedt en verzorgt zonder het te verzwaren. Bij luchtig, goed gevoed, glanzend haar een beetje uitgroei minder op😉.


Je eigen haar verven is niet zo makkelijk. Heb je highlights en wil je de kleur opfrissen of de geeltinten neutraliseren? Ik heb verschillende kleurshampoo’s en kleurconditioners en leave-in’s waarmee je je highlights weer kunt laten shinen💫. Heb je een rood of bruintint? Dan kun je je kleur er weer mee verdiepen en je haar glans geven.


Neem bijvoorbeeld de unieke en eenvoudige colorwashes en colorconditioners van Celeb Luxury. Zij ​​zijn dé uitkomst om je haar te onderhouden ten tijde van de lockdown. Deze zijn uiteraard ook vegan en cruelty free! Met een zeer uitgebreide kleurlijn van natuurtinten tot aan felle virals voor het echte vuurwerk, is er voor elke haarkleur een uitkomst. Ik kan iedere kleur voor je op maat maken. Stuur me een appje voor advies welke (op maat gemaakte) kleur voor jou geschikt is!


Dus wees voorzichtig met thuiskleuren, de thuiskleuringen zijn vaak agressiever en kunnen je haar beschadigen en dat is echt niet nodig. Die paar weken komen we wel door.Bel of app gerust, ik sta voor je klaar!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page