top of page

Cera Hotstyler, super veelzijdig!

Bijgewerkt op: 19 dec. 2022

Veel van mijn cliënten zijn dol op de Cera Hotstyler. Hiermee kun je - ook zonder ervaring - makkelijk en snel je haar stylen.Nadat je je haar hebt gedroogd is de Cera Hotstyler een perfecte keuze. De ionische werking maakt je haar glad en glanzend en geeft tegelijkertijd een mooie slag. Alsof je zo bij de kapper vandaan komt ;)! De Cera Hotstyler is op basis van ION technologie met een keramische en tourmalijn borstel en temperatuur verstelbaar van 130 tot 230 graden. Ik heb drie verschillende maten voor kort, middellang en lang haar, allen 46,- euro!Reserveer er eentje, dan weet je zeker dat ik jouw maat nog op voorraad heb. App mij even of stuur een dm, tot snel!


Een leuker cadeau is er niet!


Geen tijd om langs te komen? Bestel de Cera Hotstyler dan in mijn online shop. Dan komt ‘ie vanzelf naar je toe.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page